2017. július 16., vasárnap

BHH családi nap - rövid képes beszámoló


 Idén a Szelidi tónál tartottuk a családi napot, melyre szép számmal érkeztek bajtársaink családostól, sőt volt aki kutyástól.A táj gyönyörű, a tó vize kellemes az árak változóak, de meg sem közelítik a balatoni rablók árait.
Az ideérkező nyaralók is csendesebbek, kulturáltabbak, mint az ország más tájain.


 Néhányan már péntek este munka után lementünk a retro stílusú nyaralóba, ami a csúf külső mögött gyermekkorunk '70-es - '80-as évek szoc üdülőit idézte belülről is, bár ennek ellenére kényelmes és jól felszerelt volt.
 A péntek estét tárcsás grillezéssel kezdtük, majd előkerültek a sörök és a zene is hajnalig ettünk, ittunk és beszélgettünk.
 Szombaton bajtársaink érkezése vert fel rövid álmunkból, érkeztek sorban az ország minden tájáról kicsik és nagyok. Hamarosan megérkezett bajtársnőnk édesanyja is aki felvállalta a szakácsnő szerepét. Amíg felkészítette a kakaspörköltet addig sütött pár fasírtot is, hogy az éhesebben érkezők tudják éhüket csillapítani.
 Közben a gyerekek összebarátkoztak, megkezdődött a közös játék, labdázás, asztalitenisz, vízipisztolyozás  és még sorolhatnám.
A nap folyamán többen lementek a tóra fürdeni, volt aki a környéket járta be és többen csak pihentek egy sör mellett beszélgetve.
Délután közös ebéd volt, majd ismét a családé lett a főszerep.
Este egy tortával felköszöntöttük bajtársainkat akik a közelmúltban házasodtak, majd ismét hajnalig beszélgettünk.
Vasárnap közös reggeli után lassan mindannyian hazaindultunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése